Bug #727

Subtitle delay don't work when shift to left (negative sign in seconds) in mkv

Added by Carlos Lopez over 9 years ago. Updated about 8 years ago.

Status:FixedStart date:09/27/2011
Priority:NormalDue date:
Assignee:Andreas Smas% Done:

100%

Category:Subtitles
Target version:4.2
Found in version:3.2 Platform:PS3

Description

If I delay the subtitle to show it early it disappear early. For example:

The subtitle line "Foo bar :-p" is showed during 3 seconds in the second 10 of video then if I delayed it -1 seconds the line is showed 2 seconds in the second 10 of the video. If the delay is positive it works fine (is showed 3 seconds in the second 11).

Test in mkv/h264. The mkvinfo show:
video (track 1): V_MPEG4/ISO/AVC
audio (track 2):A_AAC
subs (track 3): S_TEXT/UTF8

Associated revisions

Revision 703d13ab
Added by Andreas Smas about 8 years ago

Enqueue subtitle packets in a separate queue

This allows us to pick subtitles that are out of sync with video stream

Also makes it possible to do negative subtitle time shifting for embedded subs

Fixes #727
Fixes #1470

Change included in version 4.1.451

History

#1 Updated by Andreas Smas almost 9 years ago

  • Target version set to 4.0

#2 Updated by Andreas Smas over 8 years ago

  • Target version changed from 4.0 to 34

#3 Updated by Andreas Smas about 8 years ago

  • Target version changed from 34 to 4.2

#4 Updated by Andreas Smas about 8 years ago

  • Status changed from New to Fixed
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF