Bug #2819

Add HTSP / Tvheadend support to flat UI

Added by Meindert Oldenburger about 4 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:FixedStart date:10/29/2015
Priority:NormalDue date:
Assignee:Andreas Smas% Done:

100%

Category:HTSP client
Target version:5.0
Found in version:4.99.236 Platform:Linux

Description

Movian 4.99.236
TVHEADEND 4.1-792~g787c676

After htsp://core2 (tvh server) I see a list of channel groups.

Selecting a channel group results in: "Error: unable to open skin://pages/tvchannels.view"

VID_20151031_174328.mp4 (32.9 MB) Meindert Oldenburger, 10/31/2015 05:56 PM

Associated revisions

Revision aaf547d6
Added by Andreas Smas about 4 years ago

Improve HTSP / Tvheadend browsing

Fixes #2819
Fixes #2773

Change included in version 4.99.252

History

#1 Updated by Andreas Smas about 4 years ago

  • Subject changed from ERROR from tvheadend to Add HTSP / Tvheadend support to flat UI
  • Target version set to 5.0

HTSP / Tvheadend support is lacking in master, but it's on the TODO-list for sure.

#2 Updated by Andreas Smas about 4 years ago

  • Status changed from New to Fixed
  • % Done changed from 0 to 100

#3 Updated by Meindert Oldenburger about 4 years ago

I can confirm that selecting channels is working now but ...

The result is the most weird video I seen. It plays but with moving vertical lines. This is not shown in Kodi.

should I make a new issue? and what do you need more?

#4 Updated by Andreas Smas about 4 years ago

  • Status changed from Fixed to Need feedback

What type of moving lines? Can you perhaps film the screen with a smartphone camera .. or take a photo or something?

#5 Updated by Meindert Oldenburger about 4 years ago

Its not only with tvheadend playpack, but also with movies provided by Kodi server.

My hardware is:
- Linux i3 4.2.0-1-amd64 #1 SMP Debian 4.2.3-2 (2015-10-14) x86_64 GNU/Linux
- Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz
- VGA compatible controller: Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller (rev 12)

#6 Updated by Andreas Smas about 4 years ago

Ok, that was weird. Never seen anything like it. Looks like sometimes it stretches a frame vertically from just one row.

Can you try to turn off "Video frame interpolation" in Settings -> Video settings during playback?

#7 Updated by Meindert Oldenburger about 4 years ago

Thanks that helpt (turn off "Video frame interpolation")

#8 Updated by Andreas Smas about 4 years ago

  • Status changed from Need feedback to Fixed

Must be something specific to your setup, hard to diagnose

Also available in: Atom PDF