Bug #2586

It doesn't apply the custom background if I select another image from the same folder

Added by Ezio PS over 4 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:FixedStart date:03/23/2015
Priority:NormalDue date:
Assignee:Andreas Smas% Done:

100%

Category:User interface
Target version:5.0
Found in version:4.9.356 Platform:PS3

Description

If I apply a custom background using a image taken from a folder that includes more pictures Movian will do it, but if I try to change that custom background selecting another image from the same folder Movian won't do it.
Movian can show correctly the preview of each image found into the folder but the path directory result "locked" at image I used the first time as custom background (just movian apply again the path of old background instead of the new one)
Only drawing a new image from a different folder I can apply a new background.
In my case the folder that includes more pictures is placed on the local network.


Related issues

Related to Bug #2812: Bakground image not working Fixed 10/19/2015

Associated revisions

Revision 155556d0
Added by Andreas Smas about 4 years ago

ui: Add back support for custom backgrounds and fix per-page backgrounds

Fixes #2901
Fixes #2586

Change included in version 4.99.425

History

#1 Updated by Leonid Protasov over 4 years ago

Is this still reproducible?

#2 Updated by Leonid Protasov over 4 years ago

  • Target version set to 5.0

I reproduce this on Linux too. You set path in plugin's settings and it applies ok, then you exit Movian and run again - background gone. If you set it in settings again it won't apply anymore.

#3 Updated by Ezio PS over 4 years ago

Just tested 4.9.508 on Ps3 and custom background works perfectly. :)
Honestly i noticed the way i set the path for custom background seems be changed since last time i tried it, but no problem now, i set the correct path on my smb and it works fine.
I didn't test it on linux, but i'm going to try it later.

#4 Updated by Ezio PS over 4 years ago

If i set the path then it works correctly on ps3, but if i'm browsing for a picture on movian,and then i select the image and press square button to set it as custom background, it'll work only for the first image i selected, after if i set another custom background using square button, the new custom background won't be applied.

#5 Updated by Leonid Protasov about 4 years ago

  • Related to Bug #2812: Bakground image not working added

#6 Updated by Andreas Smas about 4 years ago

  • Status changed from New to Fixed
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF