Bug #2491

Movie runtime from tmdb is not attached to duration

Added by Fredrik Lundmark about 4 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:NewStart date:01/15/2015
Priority:NormalDue date:
Assignee:Andreas Smas% Done:

0%

Category:Metadata
Target version:5.2
Found in version:4.9.78.g65a6c Platform:Linux

Description

I'm not sure if this really is a bug or not as I guess duration would be extracted from the video file itself after you start playing it. If it's working as intended, would it be possible to set the duration to whatever tmdb reports back until the videofile is actually played, thus the correct video time overwrites whatever metadata we have.

When requesting data for a movie, tmdb responds with the runtime (among all other data), but the runtime is not applied to the video items duration which stays blank. This is true for both javascript and ecmascript.

tmdb.txt Magnifier - Snippet from captured package (3.67 KB) Fredrik Lundmark, 01/20/2015 10:20 PM

showtime-0.log (7.45 KB) Fredrik Lundmark, 01/20/2015 10:21 PM

History

#1 Updated by Leonid Protasov almost 4 years ago

  • Target version set to 4.10

Is this still reproducible on the latest Bleeding Edge?

#2 Updated by Fredrik Lundmark almost 4 years ago

Still present and I have Showtime 4.9.92.g415ec.

This would be the data I'm thinking of
Member Key: "runtime"
Number value: 101

#3 Updated by Andreas Smas almost 4 years ago

  • Target version deleted (4.10)

#4 Updated by Andreas Smas about 3 years ago

  • Target version set to 5.2

Also available in: Atom PDF