Bug #1863

When plugging in two NTFS drives in the ps3 showtime sees both of them as ntfs0. so therefore when browsing it only sees one drive and not the other...

Added by The Guru almost 7 years ago. Updated almost 7 years ago.

Status:FixedStart date:01/17/2014
Priority:NormalDue date:
Assignee:Andreas Smas% Done:

100%

Category:Filesystem
Target version:4.4
Found in version:4.3.698 Platform:PS3

Description

When plugging in two NTFS drives in the ps3 showtime sees both of them as ntfs0. so therefore when browsing it only sees one drive and not the other...

hope that makes sense...

Associated revisions

Revision 431320c2
Added by Andreas Smas almost 7 years ago

New version of libntfs

Fixes #1863 (i hope)

Change included in version 4.3.748

History

#1 Updated by Leonid Protasov almost 7 years ago

  • Category set to Filesystem
  • Assignee set to Andreas Smas

Reproducible on 4.3.738

00:00:04.994: NTFS [DEBUG]:Waiting for device 0 to settle
00:00:04.998: NTFS [DEBUG]:Waiting for device 1 to settle
00:00:06.161: NTFS [DEBUG]:Waiting for device 0 to settle
00:00:06.171: NTFS [DEBUG]:Waiting for device 1 to settle
00:00:07.233: NTFS [DEBUG]:Waiting for device 0 to settle
00:00:07.295: NTFS [DEBUG]:Waiting for device 1 to settle
00:00:08.372: NTFS [DEBUG]:Mounted 1 partitions on device 0
00:00:08.416: NTFS [DEBUG]:Mounted ntfs0
00:00:08.519: NTFS [DEBUG]:Mounted 1 partitions on device 1
00:00:08.521: NTFS [DEBUG]:Mounted ntfs0

#2 Updated by Leonid Protasov almost 7 years ago

  • Target version set to 4.4

Still reproducible on 4.3.748. Cant access second ntfs drive as its mounted as ntfs0.

#3 Updated by Andreas Smas almost 7 years ago

  • Status changed from New to Fixed
  • % Done changed from 0 to 100

Applied in changeset git|commit:431320c2a0464739031306af60c85b8d9f109469.

Also available in: Atom PDF