Bug #1792

When playing H264 level >4.2 ST is always black screen (PS3)

Added by Georg Zimmer over 7 years ago. Updated about 7 years ago.

Status:FixedStart date:11/16/2013
Priority:NormalDue date:
Assignee:Andreas Smas% Done:

100%

Category:Video playback
Target version:4.6
Found in version:newer then 4.2 Platform:PS3

Description

till 4.2 if cpu was to slow it still showed the video.
all newer version go blackscreen while showing cpu to slow message.

Associated revisions

Revision d53532fa
Added by Andreas Smas about 7 years ago

Video: Don't try to catch up if we don't have frames available in queue

Fixes #1792

Change included in version 4.5.163

History

#1 Updated by Leonid Protasov over 7 years ago

A sample could be handy.

#2 Updated by Leonid Protasov about 7 years ago

  • Subject changed from CPU to slow with blackscreen to When playing H264 level >4.2 ST is always black screen (PS3)

#3 Updated by Georg Zimmer about 7 years ago

it only goes blackscreen when the message appears "CPU too slow"
till 4.2 the video was still running but with a little lag.
newer versions go blackscreen as long the message is shown and you can only hear the sound.

#4 Updated by Leonid Protasov about 7 years ago

Reproducible on 4.3.478.

#5 Updated by Andreas Smas about 7 years ago

  • Status changed from New to Accepted
  • Target version set to 4.6

#6 Updated by Andreas Smas about 7 years ago

  • Status changed from Accepted to Fixed
  • % Done changed from 0 to 100

Applied in changeset git|commit:d53532facae319bc9b55736a9ca13163269698e6.

Also available in: Atom PDF