Bug #1136

External subtitles not listed when playing video (UPnP)

Added by Philipp Grosswiler almost 8 years ago. Updated almost 8 years ago.

Status:FixedStart date:08/19/2012
Priority:HighDue date:
Assignee:Andreas Smas% Done:

100%

Category:UPnP & DLNA
Target version:4.0
Found in version:showtime-3.99.508-g7fa5fb8 Platform:PS3

Description

Since the big re-design external subtitles won't be loaded via UPnP. If the subtitles are inside the MKV container it works, though. Please fix this issue as soon as possible as I am not able to watch movies with subtitles anymore when streamed via uPnP.

Associated revisions

Revision 83d04f5d
Added by Andreas Smas almost 8 years ago

Fix problem with SRT files that start with UTF-8/16 BOM markers

Fixes #1136

Change included in version 3.99.574

Revision 0fccfa4f
Added by Andreas Smas almost 8 years ago

Fix issue with subtitles loaded from UPNP/DLNA to not appear correctly

refs #1136

Change included in version 3.99.575

History

#1 Updated by Mads Andersen almost 8 years ago

Philipp Grosswiler wrote:

Since the big re-design external subtitles won't be loaded via UPnP. If the subtitles are inside the MKV container it works, though. Please fix this issue as soon as possible as I am not able to watch movies with subtitles anymore when streamed via uPnP.

If you mark "Include all subtitlesfiles from dictory" it will work, but only if the movie dont contains any subtitles. At least i does for me :D

#2 Updated by Philipp Grosswiler almost 8 years ago

Unfortunately, that does not work for me. I already have that option set. If subtitles are embedded into the movie, then they will display correctly. But most of the time, especially with TV series, that is not the case and there is no way to use them at the moment over DLNA.

#3 Updated by Andreas Smas almost 8 years ago

  • Status changed from New to Accepted
  • Target version set to 4.0

I think this is a problem with SRT files that start with UTF-8 or UTF-16 BOM markers.

#4 Updated by Andreas Smas almost 8 years ago

At least it works fine for me from minidlna (except the BOM problem, that is)

#5 Updated by Andreas Smas almost 8 years ago

  • Status changed from Accepted to Fixed
  • % Done changed from 0 to 100

#6 Updated by Andreas Smas almost 8 years ago

Seems that the track is now loaded but it does not show up in the list of available subtitle tracks...

#7 Updated by Philipp Grosswiler almost 8 years ago

It's now working for me again, great work! I really enjoy your way of doing things. I will donate again :)

Also available in: Atom PDF