auto play next video fail in custom view

Added by doboto duan over 3 years ago

The auto play next video can be successed when the page is default list view, and video is insert by canonicalUrl style!
But when i change the page view, such as array, or other wrote by myself,It will fail!
Dose anyone can give me some advice, how to solve it!
It seems the function is related with views, doesn't it? how to sovle it?
thanks!


Replies (3)

RE: auto play next video fail in custom view - Added by Leonid Protasov over 3 years ago

doboto duan wrote:

The auto play next video can be successed when the page is default list view, and video is insert by canonicalUrl style!
But when i change the page view, such as array, or other wrote by myself,It will fail!
Dose anyone can give me some advice, how to solve it!
It seems the function is related with views, doesn't it? how to sovle it?
thanks!

Probably ST just should be fixed for that :(

RE: auto play next video fail in custom view - Added by doboto duan over 3 years ago

thanks a lot!
Is there a way to change my view to fit the st? Can you give me some code as examples?
Or can you teach me how to change the st code, I want to try to verify that!

RE: auto play next video fail in custom view - Added by Leonid Protasov over 3 years ago

doboto duan wrote:

thanks a lot!
Is there a way to change my view to fit the st? Can you give me some code as examples?
Or can you teach me how to change the st code, I want to try to verify that!

Please try the latest Bleeding Edge version: 4.5.403. If the problem exists, please follow: https://showtimemediacenter.com/projects/showtime/wiki/Guideline_for_creating_issues

(1-3/3)